De Bestevaerders bij MPM 2016
Bestevaer Dokhaven Vlissingen.jpg

Nieuws

Nieuws

Walcheren in beweging, de Bestevaêrders doen mee!

Ieder jaar organiseren de gemeenten Vlissingen en Middelburg samen met een groot aantal lokale sportaanbieders sportkennismakingsactiviteiten.

Bestevaêrders gaan ketting Chatham doorvaren op 10 juni

De Kubber (lichtblauw) en de Bestevaêr in actie voor de Vlissingse boulevard tijdens Gevangentorenrace in april.

Vijfentwintig roeiers van sloeproeivereniging De Bestevaêrders en Maritiem en Logistiek College De Ruyter gaan naar Londen om de tocht naar Chatham van Michiel de Ruyter herdenken. De twee teams roeien met hun roeisloepen Bestevaêr en De Kubber een wedstrijd tegen Nederlandse oud-mariniers en de Engelse marine met als finishlijn een veertig meter lange ketting.  

10 juni 2017: roeiwedstrijd Thames ter herdenking historische tocht Michiel de Ruyter naar Chatham

"Our most glorious defeat" Crossing the chain memorial

Op 10 juni 2017 zullen baggerbedrijf Van Oord en de Dutch Marines Rowing Challenge symbolisch de ketting op de Thames doorvaren ter herdenking van de legendarische tocht van Michiel de Ruyter in 16

Zondag 16 oktober: Introductietraining sloeproeien

Maak kennis met de sloeproeisport bij De Bestevaêrders. Onze Vlissings Middelburgse vereniging houdt zondag 16 oktober om 10.00 uur een kennismakingstraining op het Veerse Meer.

Bestevaêrders nemen roeisloep Dutch Marines over

De Vlissingse sloeproeivereniging De Bestevaêrders roeit vanaf november in de Bestevaêr, één van de sloepen waarmee dit najaar de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) de legendarische oversteek va

Pagina's